Waarom een fietspad door het weiland langs de Haansloot.

Geldverspilling

Woensdag 06 feb 2019 om 17:21 door M.C. Groot

Als je via de Noorderham fietst  heb je al een prachtig fietspad ( rondje Krommeniedijk )  en richting Uitgeest waarom nog geld verspillen aan nog een fietspad in een weiland ! Laat de natuur nou toch eens natuur blijven . We moeten steeds meer inleveren!!

Reageren2 reacties
Zondag 10 feb 2019 om 15:42 door Wies van Eden

Ik ben het totaal eens met M.C.Groot, dat het geldverspilling eerste klas is, zo ook de 11 likes met mij op dit bericht.
Maar volgens mij is dit bericht aan de verkeerde kant van de stellingen beland, wat de peiling dus negatief beïnvloed.
Geldverspilling=tegen fietspad=duim naar beneden=kleur rood!
Dit is dus een stelling die aan de rechterkant had moeten staat met de titel"Geldverspilling"in de kleur rood, iets waar het sowieso 11 personen het mee eens zijn!

Donderdag 14 feb 2019 om 14:11 door Naam bekend bij redactie

Geen fietspad.Vanaf de westdijk prachtig uitzicht op de woud polder.
Makkelijk te bereiken vanaf provinciale weg en Krommenie .
Geldverspilling dus.

Reageer op dit argument

Plaats een reactie

Reacties (2)

Zondag 10 feb 2019 om 15:42 door Wies van Eden

Ik ben het totaal eens met M.C.Groot, dat het geldverspilling eerste klas is, zo ook de 11 likes met mij op dit bericht. Maar volgens mij is dit bericht aan de verkeerde kant van de stellingen beland, wat de peiling dus negatief beïnvloed. Geldverspilling=tegen fietspad=duim naar beneden=kleur rood! Dit is dus een stelling die aan de rechterkant had moeten staat met de titel"Geldverspilling"in de kleur rood, iets waar het sowieso 11 personen het mee eens zijn!

Donderdag 14 feb 2019 om 14:11 door Naam bekend bij redactie

Geen fietspad.Vanaf de westdijk prachtig uitzicht op de woud polder. Makkelijk te bereiken vanaf provinciale weg en Krommenie . Geldverspilling dus.