veilige ontsluitingen voor alle verkeersdeelnemers

Voeg bij de ontsluiting ook de Vlusch toe

Donderdag 31 jan 2019 om 19:42 door Naam bekend bij redactie

De bewoners van de Vlusch hebben ook veel last van de verkeersstroom in Krommenie. Ondanks de 30 km zone wordt er veel te hard gereden waar geen controle ( handhaving) op wordt gehouden. De drempels in de Vlusch veroorzaken grote last bij de bewoners. 

Reageren1 reactie
Donderdag 07 feb 2019 om 11:26 door Karin van Nieuwenhuizen

Dit kan deels worden opgelost door het blok in een richting ( ri Eikelaan) open te stellen. Het verkeer wat van het Mercuriusterrein komt hoeft zo niet meer langs de Vlusch om aan de andere kant van Krommenie te komen, via de Vaart en Provincialeweg zijn er immers 4 stoplichten die je tegenkomt. Vroeger was het Blok een 2 richting weg en vele malen drukker, waardoor de ruimte er is. Met de toename van woningbouw op het Mercuriusterrein zal dat een enige verspreiding geven.
Nog beter is de geplande ontsluiting van plan Willis / Krommenie Oost alsnog te onderzoeken.

Reageer op dit argument

Plaats een reactie

Reacties (1)

Donderdag 07 feb 2019 om 11:26 door Karin van Nieuwenhuizen

Dit kan deels worden opgelost door het blok in een richting ( ri Eikelaan) open te stellen. Het verkeer wat van het Mercuriusterrein komt hoeft zo niet meer langs de Vlusch om aan de andere kant van Krommenie te komen, via de Vaart en Provincialeweg zijn er immers 4 stoplichten die je tegenkomt. Vroeger was het Blok een 2 richting weg en vele malen drukker, waardoor de ruimte er is. Met de toename van woningbouw op het Mercuriusterrein zal dat een enige verspreiding geven. Nog beter is de geplande ontsluiting van plan Willis / Krommenie Oost alsnog te onderzoeken.