Krommenie

  • 100% voor

toekomstvisie industrieterrein Mercuriusstraat Visserspad

Wat wordt de toekomstige situatie op het industrieterrein? hier bestaat veel onduidelijkheid bij bewoners en ondernemers. Er ontstaat onrust, waarom duurt het zolang voordat deze wordt weggenomen?

Reageren1 reactie
Donderdag 07 feb 2019 om 11:35 door Karin van Nieuwenhuizen

Door onzekerheid over de bestemming van het gebied houd je ontwikkelingen tegen. Wordt het de combinatie wonen en werken? Of (deels) ook woonbestemming? Er ligt geld klaar bij de provincie om oude industrieterreinen op te knappen, zo ook voor dit terrein. Wanneer gaat dat gebruikt worden? En waar wil de gemeente naar toe met de bedrijven die er nu zitten? Mijn idee is deze bedrijven te verplaatsen naar de Vaartdijk . ( Vlaar terrein met wonen en werken te bestempelen) Waar de aan en afvoer van auto,s vrachtverkeerbeter is en dit gebied ( Mercuriusstraat en Hermesstraat) als compleet woonbestemming te ontwikkelen. ( Ligt op doodlopend stuk) Daar hoort ook een goede infrastructuur bij met een extra ontsluiting wat wegennet betreft. Alles hangt met elkaar samen.

Dit vind ik een goed idee

Een nieuw bestemmingsplan had 2 jaar geleden al klaar moeten zijn

Woensdag 06 feb 2019 om 11:42 door Naam bekend bij redactie
Reageren1 reactie
Donderdag 07 feb 2019 om 09:24 door Naam bekend bij redactie

Door onzekerheid over de bestemming van het gebied houd je ontwikkelingen tegen. Wordt het de combinatie wonen en werken? Of (deels) ook woonbestemming? Er ligt geld klaar bij de provincie om oude industrieterreinen op te knappen, zo ook voor dit terrein. Wanneer gaat dat gebruikt worden? En waar wil de gemeente naar toe met de bedrijven die er nu zitten? Mijn idee is deze bedrijven te verplaatsen naar de Vaartdijk . ( Vlaar terrein met wonen en werken te bestempelen) Waar de aan en afvoer van auto,s vrachtverkeerbeter is en dit gebied ( Mercuriusstraat en Hermesstraat) als compleet woonbestemming te ontwikkelen. ( Ligt op doodlopend stuk)

Geeft onrust, wat gaat er gebeuren?

Zondag 10 feb 2019 om 16:20 door Naam bekend bij redactie
Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Dit vind ik geen goed idee

Nog geen argumenten aanwezig.