Lagerhuisdebat Krommenie

Op woensdag 27 februari vindt het derde Lagerhuisdebat plaats voor de inwoners van Zaanstad. Het debat is een idee van de Zaanse gemeenteraad. Zij willen graag weten wat er leeft en speelt onder inwoners. Ook wil de raad mensen die ze anders niet zien of horen op een andere manier bij het gesprek betrekken. Deze keer is het debat in Krommenie in buurtcentrum de Pelikaan.

Momenten voorafgaand aan het Lagerhuisdebat:

De Praat Mee site is de plek waar u uw stelling / onderwerp in kunt brengen. Onderwerpen die u van belang vindt om in het Lagerhuisdebat te bespreken met raadsleden en andere inwoners.
- Vanaf 10 januari 2019 kunt u stellingen inbrengen op de thema's Zaanstad Algemeen en Krommenie
- Vanaf 28 januari 2019 kunt u stemmen op onderwerpen tot en met 10 februari
- Vanaf 11 februari worden de stellingen waarop gestemd is besproken en worden de debatonderwerpen voor het Lagerhuisdebat van 27 februari vastgesteld en bekend gemaakt.

Het Lagerhuisdebat vindt plaats in buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185-A in Krommenie

Inloop om 19.30 uur

Start debat: om 20.00 uur

Hier treft u de gespreksverslagen aan van het Lagerhuisdebat van Zaandam-Zuid en Rooswijk

Thema's

Wat vind jij belangrijk in Krommenie? Voeg je gespreksonderwerp toe. 

Heb jij een onderwerp / stelling over Zaanstad in het Algemeen? Hier kun je deze stelling als gespreksonderwerp plaatsen.

De uitbreiding van Schiphol is vrijwel dagelijks nieuws. De huidige luchthaven zorgt reeds voor ernstige hinder voor 160.000 omwonenden, daar zitten zeker enige duizenden Zaanka...

Zelf een thema?