Kermis zaandam

  • 83% voor
  • 17% tegen

Kermis groter en minder pacht voor de exploitant

Kermis wordt steeds kleiner en de pacht prijzen zijn te hoog waardoor de exploitanten ook zijn prijzen omhoog moet doen vinden jullie ook dat dat goedkoper moet en dat de kermis weer groter word.

Reageren6 reacties
Vrijdag 01 sep 2017 om 07:26 door Naam bekend bij redactie

Zeker weten zou een goed plan zijn voor de zaandammer

Vrijdag 01 sep 2017 om 10:29 door Naam bekend bij redactie

Pacht verlagen en misschien zelfs wat investeren in dagelijkse evenementen in de buurt van de kermis, om de route van de stad naar de kermis wat meer aantrekkelijker te maken!

Vrijdag 01 sep 2017 om 11:21 door Xander Stokkers

Ik ben het er helemaal er mee eens, dit jaar staan er zelfs geen attractie's die er vorig jaar er wel stonden. Ik vindt dat de kermis groter mag net als vroeger, ook meer attractie's en er mogen van mij ook atttractie's komen die er vroeger waren en die in andere gemeentes staan, zoals de, De Katapult\Bunjee. Want vroeger hadden wij ook de, De Katapult\Bunjee Jump in Zaandam staan op de Dam dat kan ik mij nog herinneren maar dat is wel heel lang geleden volgens mij stond hij voor het laatst in 2005. Die mag van mij weer terug komen. Ook het reuzenrad, de wild waterbaan mis ik en nu mis ik de Heart Breaker, de Booster. Ook mag er van mij de Ghost rider komen. Er moet meer variaties komen qua attractie's. Nu staat er maar 1 attractie waar ik echt in wil. Doe er alsjeblieft er wat aan!

Vrijdag 01 sep 2017 om 12:59 door Petra van Grondelle

Ik vind ook, dat er meer voor ieder wat wils moet komen. De kermis moet een gezellig familie uitje zijn, maar als er maar weinig keus is qua attracties en die attracties zijn ook nog eens veel te duur dan wordt het een teleurstelling voor iedereen. Dus standplaatsprijzen omlaag, zodat de exploitanten de attracties voor een lagere prijs kunnen laten draaien.

Vrijdag 01 sep 2017 om 13:16 door Tineke Stadt

Vind dat een heel goed idee, wordt het aan die kant van Zaandam ook weer eens gezellig,

Dinsdag 05 sep 2017 om 18:20 door Naam bekend bij redactie

Helemaal mee eens, de kermis is nu bijna onbetaalbaar als je met 2 kinderen gaat ben je zo EUR 100,00 kwijt als je de de kinderen een paar ritjes in een attractie laat maken, wat te eten, proberen een leuke prijs te winnen bij iets.

Log in om te reageren.

Dit vind ik een goed idee

Jumbo supermarkt in Zaanstad

Vrijdag 01 sep 2017 om 11:39 door Xander Stokkers

Er is in de Gemeente Zaanstad helemaal geen Jumbo supermarkt of andere supermarkten zoals (C1000, Plus, Spar, Coop) En ik vindt dat daar verandering in moet komen, ook mag er van mij meer variaties komen qua supermarkten. Ook hebben we in de Gemeente nog geen Starbucks.

Reageren1 reactie
Vrijdag 16 mar 2018 om 11:20 door Simone Ronchetti

Ik kan hier geen button oneens vinden? Er zijn genoeg supermarkten en waarom moeten we een Starbucks hebben als er diverse De Koffiezaken zijn?

Log in om te reageren.

Gaat de gemeente daar over

Vrijdag 22 sep 2017 om 22:50 door Naam bekend bij redactie

Leuk hoor diversiteit in winkels, Jumbo, Starbucks enz. maar daar gaat de gemeente helemaal niet over, ondernemers bepalen in welke steden zij een vestiging openen.

Het enige wat de gemeente kan doen is zorgen voor een gunstig vestigingsklimaat, de grote winkelketens hebben hun plaats wel ingenomen in het winkelgebeuren in Nederland.

Grote ketens kijken meer hoe ze met minder vestigingen meer omzet kunnen maken, misschien zou het beter zijn om te zorgen voor geschikte winkelruimte voor lokale en startende ondernemers, kleinere winkels met betaalbare huren, zodat starters ook werkelijk een sprong in het ondernemers diepe durven nemen.

 

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Log in om te reageren.

Argument toevoegen

Dit vind ik geen goed idee

Het is niet alleen een kwestie van pachtprijzen

Vrijdag 16 mar 2018 om 11:30 door Simone Ronchetti

Er moet gekeken worden naar de toekomst. Is de locatie van de kermis in Zaandam wel van deze tijd? Is de kermis goed te bereiken? Wat doet een grote kermis voor een stad (in Zaanstad zijn meerdere kermissen per jaar, misschien moet de kermis in Wormerveer wel uitgebreid worden. Als we over Zaanstad spreken hoef je niet per se aan Zaandam te denken).

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Log in om te reageren.

Argument toevoegen